FÖRLÅT!!

Gud, jag känner att jag är himla inaktiv här på bloggen! Förlåt!!'
Men det hämder så mycket i mitt liv, hinner knappt sitta vid datorn, och har ändå inget att skriva om, då allt bara går skit för mig.
Men nästa vecka ska jag få mitt gymkort, så då måste det verkligen bli skärpning. Får ny dator veckan därpå också, som jag ska ha i skolan, så då har jag lite mer tid att skriva, om jag orkar.
Tills dess, ha det underbart! Och förlåt om jag är seg med att svara på era kommentarer...!

Födelsedagar >.<

Usch. Igår blev inte heller någe bra, först ganska mycket frukost, sedan gräddtårta, äppelkaka,chips och middag när jag kom hem. Allt bara för att en i familjen fyllde år :/
Och jag är rädd för att idag inte kommer att bli så mycket bättre den, då jag ska iväg till gröna lund med min morfar, moster, och alla barnen i familjen :/
Men imorgon är det måndag, och jag ska till skolan osv, då måste det helt enkelt bli skärpning!

En kaotisk dag...

Min fredag blev långt ifrån vad jag hade hoppats. Gick upp väldigt tidigt, gjorde mig i ordning och packade ner lunchen som senare skulle slängas.
Kliver upp till tåget, där det sedan visar sig att det var något signalfel som gjorde att tåget blev inställt, och att vi istället skulle få ta ersättningsbussar. Det hela slutade med att jag blev en halvtimme försenad, och att min kompis fick komma och möta mig, eftersom klassen redan hade gått till den parken där vi skulle tillbringa hela dagen.
Väl framme visade det sig att jag skulle vara i en grupp där det bara fanns en tjej från min klass, och som dessutom redan verka känna massa folk, vilket ju gjorde att jag inte hade någon som jag kände att sitta att snacka med.
Efter en stund hade vi en ganska lång väntetid till nästa station skulle dra igång, och jag passade på att ta en liten rökpaus. När jag sedan kom tillbaka, var min grupp borta.
Så ytligare någon halvtimme senare bestämde jag mig för att röra mig hemmåt.
På bussen åt jag hälften av min medhavda banan. men kastade resten då ångesten började krypa fram.

På eftermiddagen sedan spårade allt ur. Skäll inte på mig, döm mig inte, för alla har vi väl hetsat någon gång?
Men sedan blev det iaf:
1 banan. 1 nektarin. 2 potioner havregrynsgröt. 2 mjukmackor med keso och gurka på. Fortfarande under någorlunda kontroll, även om det blev mycket.
Senare tryckte jag i mig ett helt paket mariekex :o och när flera hemma tryckte i sig choklad, blev jag så sugen att jag inte klarade att stå emot. Så bestämde jag mig för att gå till centrum och köpa choklad även till mig.
Precis innan jag gick, ropade pappas tjej att jag skulle köpa hem glass också.
Så när jag sedan kom hem, tryckte jag i mig 200 g choklad, och mycket glass, även om jag inte vet hur mycket.
Senare på kvällen blev det även 2 till mackor med smör, ost och gurka på.

Observera att jag inte orkat skriva in alla koppar med kaffe/te,

Och ingenting har jag kompenserat. Inte det minsta.

ÅNGEST!!

Hösterminen dag 2

Så, då var jag hemma igen efter andra dagen på gymnasiet. Inte heller idag gjorde vi särskillt mycket. Vi samlades i klassrumet, gick igenom lite mer saker, hade en "speed date" med klasskompisarna, och efter det bar det ut i värmen för att ta en promenad i stan. Det hela gick ut på att vi skulle leta rätt på de resturanger som vi kommer ha möjlighet att äta våran lunch på. Inte riktigt något som jag kände mig speciellt intresserad av direkt, och än mindre när jag såg vilka ställen som var aktuella. Det var dels mc donalds, dels en pizzeria, subway, en pressbyrå-liknande affär, åhlens lunchbufé och någon vegetarisk resturang...Inte direkt något som jag känner mig särskillt pigg på. Så lär inte bli många dagar då jag kommer att äta lunch, och om jag nu gör det blir det väl på åhlens eller den vegetariska resturangen. Resten är verkligen på tok för långt ifrån acceptabelt som man bara kan komma!!
Efter det åkte vi iväg och kollade vart gymmet ligger, vilket var ganska skönt att få reda på, även om jag inte fått mitt gymkort än :/

Hur som helst, här är dagen intag:
Frukost: 1 kopp kaffe, ½ dl laktosfri minimjölk. 2 tuggummin. ca 20 kcal
Lunch:-
Mellanmål: 2 koppar kaffe, ca 1½ dl laktosfri minimjölk. En nektarin. Två tuggumin. 5-6 bitar Extra candy typ. ca 155 kcal
Middag: grönsaker i kokosmjölk. ca 150-200 kcal
Kvällsfika: 1 kopp grönt te

Totalt: ca 325-375 kcal.

Motion: ca 1-1½ timmes promenad.

Skolstart!

Idag är det då onsdag, onsdag den 19de, och första dagen på gymnasiet.
Gick upp otroligt mycket tidigare än vad jag egentligen behövt, visade det sig. Men tiden fördrev jag med det vanliga, och dessutom såg jag till att skippa frukosten.
Vid halv 9 bar det av mot tåget, och skolan.
Väl i skolan hände inte så otroligt mycket direkt. En sabb presentation utav nästan alla lärare, sedan upprop och klassindelning. Visst hade jag varit otroligt nyfiken på vilka jag skulle gå med innan, men väl där hann jag ändå inte få någon riktigt bild utav vilka dom var, utan nästan all tid gick åt till att våra mentorer berättade saker och delade ut vissa papper.
Runt halv 12 var första dagen i skolan över, och jag och en polare drog iväg till ett café, men drack bara en kopp kaffe, svart.
Därefter kastade jag mig på tåget hem, och nu sitter jag mest och väntar på att det ska svalna av lite, så att jag och pappas tjej kan gå upp och handla utan att svettas ihjäl :P
Ska försöka få hem lite kcalsnåla saker som man kan laga middag på, då det verkar som att vi kommer börja äta allt mer lagad mat hemma numera.

Blir nog lite film senare på kvällen, och så ska jag försöka komma i säng vid 10-11, då jag måste gå upp vid 7 imorgon igen. Men morgondagen ska bli trevlig, för ska äntligen få se vart skolans gym ligger :)

Men nehe, verkar som att det blir affärn redan nu, så måste pysa.
Ha det gott :) pusspuss! <3

Sammanfattningsvis...

Idag har faktiskt varit en himla bra dag om man jämför med alla andra dagar sen det att jag kom hem från Norge.
Först 2 koppar kaffe på morgonen, sen upp på vinden och rota fram badkaret (ni anar inte hur mycket jag saknat det!), sedan en kopp grönt te, sitta vid datorn och fixat och trixat lite, samt kollat massa thinspo, och nu på kvällskvisten blev det ett riktigt härligt bad.
Tänk er att inte ha badat på hur länge som helst, och så en kväll, när regnet öser ner där ute, så kryper man ner i ett varmt bad, helt nedslägt, bara levande ljus. Och så en kopp grönt te och cigg till det. (skippa ciggen för er som inte är rökare då :P )
Kan det bli bättre?
Jag är helt klart tveksam.

Men nu ska jag ta och börja runda av kvällen tillsammans med lite film, och när den är slut sedan ska jag bara färga om mina ögonbryn innan jag kastar mig på sängen och försöker sova. Måste ju upp tidigt imorgon ju, så måste försöka komma i säng runt 11...

Nej hörreni, ni får ha en underbar kväll. Puss puss!

Designen på G

Sådär, har suttit och fnulat lite med designen nu, hittils är det bara headern som är klar, men tro mig, jag ska fortsätta pilla med den så snart som möjligt. Troligtvis redan ikväll.

Dock är detta inget jag är särskillt bra på, så hoppas ni har överseende med att bloggen kan riskera att ha ett aningens skumt utseende tills dess att jag är helt klar.

Hope you´ll like it :)

Puss och kram så länge, för nu ska jag upp och rota fram lite grejjer uppe på vinden.
Ciao!

Äntligen tillbaka!

Tjaba - Tjena - Hallå!
Jajamensan, ni ser rätt. Jag är tillbaka. Och den här gången ska jag verkligen försöka orka hålla mig kvar här!

Så, vad har hänt under tiden?
...ni kan få den kortfattade versionen...
...en kompis till mig, som vet om min äs, såg mig samma dag som jag köpte min nya våg. Eftersom hon redan viste om hur allt låg till, så svarade jag ärligt när hon fråga vad det var för något. Det hela ledde till en extrem utskällning, och avslutades med att hon talade om för mig att hon inte vill att jag hör av mig fören jag blivit frisk igen...
Lätare sagt än gjort va?
Hur som helsl, så drog det ner mig fruktansvärt mycket. Dels för att jag förlorat en av de personer som jag tyckt allra bäst om, och dels för att hon sabbade allt mellan mig och den tjejen jag var på G med.
Tjoho...! eeehm, inte!

Så tanken slog mig. Kanske borde jag satsa på att bli frisk. Det skulle lätta upp vissa delar i livet något otroligt.
Så under ett par veckor, typ två, har jag gått runt och inte riktigt vetat vad jag ska ta mig till. Om jag ska kämpa med  ätstlrningarna, eller mot dem. Och jag bestämde mig för att inte göra något utav det. Jag lät min kropp bestämma. Ville den ha choklad, jag då åt jag choklad. Ville jag inte ha mer än en kopp kaffe, nej då blev det inte heller mer.

Men oftast ville kroppen ha mer. Den ville ha godis. Nästan varje dag.
Så nu sitter jag här. Ett par kilo tyngre, och tillräckligt många cm bredare för att jag inte ska våga mäta mig.

Men så är jag på gång igen också. Imorgon börjar skolan. Och efter det, finns det inga ursäkter till att faila. Då har jag smalheten i en utsträkt hand, om jag bara tar den och låter den vägleda mig.

Från och med idag, börjar kampen om. En kamp för smalheten, en kamp med äs'n.


Kommer ta tid

Det kommer nog ta ett tag innan jag är tillbaka på bloggen på riktigt. Allt är åt helvete, och jag är inte stark nog att vända det åt rätt håll igen.
Men så klart får ni gärna kika in lite då och då, så ni inte missar när jag drar igång igen :P
Puss på er!

Åt helvete

Okej, jag hoppas ni inte hatar mig för den dåliga uppdateringen. Men allt har spårat ur, och alla kilon jag gått ner har genast kommit tillbaka. Jag hetsar som jag vet inte vad, tränar inte ett skit, spyr nästan aldrig, och går upp i vikt, såklart!
Och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Å ena sidan vill jag ta chansen jag har nu, och bli frisk. Å andra sidan, så vägrar jag ge upp drömmen om en smal jag. Det finns ju egentligen inget annat alternativ än att fortsätta att kämpa, för jag kan inte, tänker inte, ge upp den drömmen.
Men det är bara en fantasi just nu. Verkligheten visar väldigt tydligt hur otroligt fet jag är.
Fanfanfanfanfanfanfan!!

Plan B

Min plan  A, att gå upp tidigt, åka till stan, gå prideparaden och sedan åka hem till min älskade ängel som kommer hem från ett år utomlands, gick inte att fullfölja.
Så det får bli min plan B istället, att försova sig, sitta hemma och sega, deppa och ha ångest över gårdagen, tills typ 3, då bär det av till min vän som äntligen kommit hem.
Trodde det skulle kännas förjävligt att inte gå paraden...Men vafan, i år hade den ingenting att ge mig, ingen som jag inte fuckat up relatinen till, är hemma och vet säkert att jag kan gå med dom. Så kunde bara gå med sådana jag  fuckat up det med. Och då känns det gensat mindre lockande. 

Nej, nu ska jag gå och fixa kaffe och ta en cigg.
Puss på er, hoppas det går bra för er andra iaf! 

RSS 2.0